5 Κρέμες χεριών που θα προστατεύσουν τα χέρια σου από το κρύο

 

Αυτές τις μέρες ο χειμώνας αρχίζει σταδιακά να δείχνει τα δόντια του και τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους. Η απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας κάνει πιο επιρρεπή τα χέρια μας. Πολύ συχνά, τις κρύες μέρες παρατηρούμε να χέρια μας να είναι πιο ξηρά και να εμφανίζουν πιο εύκολα σκασίματα.



Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύουμε την επιδερμίδα των χεριών μας είναι να εφαρμόζουμε κρέμες χεριών τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα ή όσες φορές το έχουμε ανάγκη.

Αν ψάχνεις μια αποτελεσματική κρέμα χεριών που να έχει ενυδατικές και αναπλαστικές ιδιότητες σίγουρα θα την βρεις στην παρακάτω λίστα.

Bioten Hyaluronic Boost Hand Cream



Ενυδατική κρέμα χεριών με υαλουρονικό οξύ, με ελαφριά και μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται άμεσα από το δέρμα.

La Roche Posay Cicaplast Hand Cream



Ενυδατώνει και αποκαθιστά τον επιδερμιδικό φραγμό, με μη λιπαρή σύνθεση. Είναι κατάλληλη για σκασμένα και ταλαιπωρημένα χέρια.


Fresh Line Nectar Daily Hand Cream



Περιέχει μέλι, πρόπολη, καλέντουλα που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Uriage Bariederm-CICA Hand Cream



Θρέφει και καταπραΰνει τα ξηρά και σκασμένα χέρια. Περιέχει μέλι Manuka το οποίο έχει αντιβακτηριδιακή δράση και ταυτόχρονα ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό.

Histoplastin Hand Cream



Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αναπλάθει τα χέρια, προστατεύει από το κρύο και έχει αντιγηραντική δράση (επαναφέρει την ελαστικότητα και την φωτεινότητα στο δέρμα) και βελτιώνει την υφή του δέρματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου