Τα καλύτερα αντηλιακά για λιπαρό δέρμα

 

Η εφαρμογή του αντηλιακού είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα του skincare, και μας προστατεύει από τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες , τις κηλίδες και τον καρκίνο του δέρματος. Βέβαια, πολλές γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα δυσκολεύονται να βρουν ένα αντηλιακό που να έχει ανάλαφρη υφή, να μην φράσει τους πόρους και να μην δημιουργεί γυαλάδα.



Γενικά, οι γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα πρέπει να βρουν ένα αντηλιακό oil-free, με μη φαγεσωρογόνο δράση που να προστατεύει από την UVA και UVB ακτινοβολία.

Ποια είναι όμως τα καλύτερα αντηλιακά για το λιπαρό δέρμα;

1. Supergoop! Unseen Sunscreen SPF 40



Υπάρχουν ελαφριά αντηλιακά, αλλά υπάρχουν και αυτά που είναι αόρατα, που ξεχνάς ότι τα φοράς. Το συγκεκριμένο αντηλιακό ανήκει στην τελευταία κατηγορία και δεν είναι μόνο oil-free αλλά ελαφρύ και άοσμο. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ταιριάζει σε όλους τους τύπους της επιδερμίδας και προστατεύει από την UVA και UVB ακτινοβολία αλλά και από το μπλε φως από τις ηλεκτρονικές συσκευές.

2. CeraVe Ultra-Light Moisturizing Lotion SPF 30



Το συγκεκριμένο αντηλιακό περιέχει κεραμίδια που συμβάλλουν στην ενίσχυση και στη διατήρηση του επιδερμιδικού φραγμού. Επίσης, η συγκεκριμένη φόρμουλα περιέχει ενυδατικά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ, προσφέρει υψηλή προστασία και έχει ματ αποτέλεσμα.

3. Thank You Farmer - Sun Project Light Sun Essence SPF50+ PA+++



Αυτό το αντηλιακό έχει πολύ ανάλαφρη υφή και προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία. Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα αλόης και ασιατικής αλθαίας τα οποία θρέφουν το δέρμα.

4. La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Invisible Fluid SPF50+



Η συγκεκριμένη φόρμουλα παρέχει υψηλή αντηλιακή προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία. Είναι κατάλληλο για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες, έχει ανάλαφρη σύνθεση και είναι ανθεκτικό στο νερό.

5. Avene - Solaire Anti-Age Teinte SPF50+



Το συγκεκριμένο αντηλιακό προσφέρει υψηλή προστασία από την UVA και την UVB ακτινοβολία και το μπλε φως. Απορροφάται άμεσα , δεν έχει άρωμα και είναι ανθεκτικό. Επιπλέον, περιέχει συστατικά που αποτρέπουν τα σημάδια της φωτογήρανσης.
 

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου