Τα καλύτερα detox ροφήματα για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα!

 

Μετά τις γιορτές του Πάσχα σίγουρα όλοι έχουμε ευχαριστηθεί το φαγητό και με το παραπάνω. Και αφού υποκύψαμε σε όλους αυτούς τους πειρασμούς είναι η κατάλληλη στιγμή για αποτοξίνωση.



Η αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία που βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα μας με φυσικό τρόπο. Υπάρχουν κάποια ροφήματα που συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού μας.

1. Τσάι με ginger και κουρκουμά

Ο κουρκουμάς είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά. Το ginger βοηθά στην καταπολέμηση του φουσκώματος. Πριν από τον ύπνο, ένα τσάι με ginger και κουρκουμά είναι ότι καλύτερο για την αποτοξίνωση του οργανισμού.

2. Τσάι μέντας

Η μέντα έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Περιέχει βιταμίνη C η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και συμβάλλει στην καταπολέμηση των ιών και των βακτηρίων. Επίσης , περιέχει μαγγάνιο το οποίο καταπολεμά και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα μας.



3. Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά τα οποία ενισχύουν την αποτοξίνωση του οργανισμού. Επιπλέον, ενισχύει το ανοσοποιητικό και προστατεύει το ήπαρ από τις επιδράσεις των τοξινών.

4. Τσάι με λεμόνι

Το τσάι με λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C. Σε συνδυασμό με τον κουρκουμά είναι ένα από τα πιο αναζωογονητικά ροφήματα. Το λεμόνι είναι γνωστό για τις αποτοξινωτικές του ιδιότητες και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.


Πηγή φωτογραφιών: Unsplash

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου