Τα face mists που θα κρατήσουν το δέρμα σου ενυδατωμένο όλο το καλοκαίρι

 

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι πολύ σημαντική το καλοκαίρι, και τα face mists είναι πραγματικά διαμάντια. Μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε πριν το μακιγιάζ και μετά το μακιγιάζ για όλη τη διάρκεια της ημέρας για άμεση ανανέωση.



Τα περισσότερα face mists περιέχουν βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και συστατικά που μπορούν να σώσουν την επιδερμίδα. Είναι ενυδατικά,  αλλά ακόμη και αν έχετε κάποιο θέμα με την λιπαρότητα, την ερυθρότητα τότε σίγουρα θα βρείτε κάποιο για τις δικές σας ανάγκες.

Τι προσφέρουν τα face mists στο δέρμα μας;

Τα face mists μπορεί να εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς, ανάλογα με τα συστατικά που περιέχουν. Αλλά ο κύριος σκοπός τους είναι να διατηρούν το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό. Μπορεί να περιέχουν υαλουρονικό οξύ ή εκχύλισμα τριαντάφυλλου και να έχουν αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Κάποια face mists περιέχουν συστατικά εξισορρόπησης, που βελτιώνουν τον τόνο της επιδερμίδας, την υφή και την εμφάνιση της. Επίσης, μειώνουν τους πόρους και δίνουν λάμψη. Ακόμη, μπορεί να περιέχουν συστατικά που ενισχύουν τον επιδερμιδικό φραγμό, προλαμβάνουν την απώλεια της υγρασίας από την επιδερμίδα, και δημιουργούν την ιδανική βάση για τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε μετά τον καθαρισμό, ανάμεσα στους ορούς ή πριν την ενυδατική μας κρέμα και το αντηλιακό το πρωί.
 
Caudalie Beauty Elixir



Αδιαμφισβήτητα το Caudalie Beauty Elixir είναι ένα από τα καλύτερα face mists. Περιέχει βιταμίνες και εκχυλίσματα φρούτων. Ελαχιστοποιεί τους πόρους, προετοιμάζει το δέρμα για το μακιγιάζ, ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα. Μερικά από τα συστατικά του είναι το βιολογικό βάλσαμο μέντας, τριαντάφυλλου, σταφυλιού, άνθους πορτοκαλιάς, δεντρολίβανου.

La Roche-Posay Thermal Spring Water



Η εταιρεία La Roche-Posay είναι από τις κορυφαίες στην περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας, και τα προϊόντα περιέχουν απλά και αποτελεσματικά συστατικά. Το συγκεκριμένο face mist περιέχει ιαματικό νερό το οποίο έχει μοναδικές αντιοξειδωτικές, πρεβιοτικές , μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Έτσι, εξισορροπεί το μικροβίωμα του δέρματος και τον επιδερμιδικό φραγμό, μειώνει τη φλεγμονή και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό.

Eau Thermale Avene Thermal Spring Water



Το ιαματικό νερό της Avene περιέχει την ιδανική αναλογία ασβεστίου, μαγνησίου και αυτό βοηθά στην υφή της επιδερμίδας. Επίσης περιέχει φυσικά καταπραϋντικά μεταλλικά στοιχεία που αποκαθιστούν τον επιδερμιδικό φραγμό.
Όχι μόνο ενυδατώνει αλλά καταπραΰνει και κλειδώνει το μακιγιάζ ενώ ταυτόχρονα αποτελεί θεραπεία για τα εγκαύματα, τις πληγές.
 
Mario Badescu Facial Spray with aloe herbs and rosewater



Το συγκεκριμένο face mist περιέχει αλόη  και ροδόνερο το οποίο είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.


Πηγή φωτογραφίας: Unsplash
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου