Sunkissed and sun-protected: Τα αντηλιακά της Lancaster σηματοδοτούν την έναρξη του καλοκαιριού!

 

Ο υδράργυρος ανεβαίνει σταδιακά, οι βουτιές στην παραλία ξεκίνησαν και οι αποδράσεις μας στα νησιά είναι όλο και πιο συχνές. Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο ήλιος επίσης! Αν και η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη όλο το χρόνο (μην ξεχνάμε ότι η φωτογήρανση είναι η κύρια αιτία γήρανσης του δέρματος) , συνήθως εφοδιαζόμαστε τα καινούργια μας αντηλιακά το καλοκαίρι που έτσι και αλλιώς η έκθεση στον ήλιο είναι μεγαλύτερη.



Όπως κάθε χρόνο,  έτσι και φέτος,  όλες μας αυτή την εποχή φτιάχνουμε το νεσεσέρ των διακοπών μας από το οποίο δεν μπορούν να λείπουν τα αντηλιακά. Ωστόσο, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε όταν επιλέγουμε αντηλιακά, είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας μας. Κάποιες επιδερμίδες είναι κανονικές, άλλες μικτές, άλλες λιπαρές και άλλες ευαίσθητες. Άρα , τα αντηλιακά πρέπει να ανταποκρίνονται σε αυτές τις απαιτήσεις. Ο σκοπός εξάλλου είναι να απολαμβάνουμε τον ήλιο και να προστατεύουμε το δέρμα μας.

Η Lancaster με πάνω από 75 χρόνια τεχνογνωσίας και έρευνας στην αναγέννηση των κυττάρων ερευνά συνεχώς νέες, πρωτοποριακές φόρμουλες για την κάλυψη των αναγκών όλων των τύπων δέρματος. Στόχος της Lancaster είναι να προσφέρει σε όλους την ελευθερία να απολαμβάνουν τον ήλιο με αποτελεσματικές φόρμουλες που προσδίδουν όλο και περισσότερο σεβασμό στο δέρμα.

Η βαθιά τεχνογνωσία της Lancaster σχετικά με την αντηλιακή προστασία, συντέλεσε στην ανάπτυξη εξαιρετικά αποτελεσματικών τεχνολογιών, προάγοντας παράλληλα τη φιλοσοφία «Clean & Ocean-friendly» μέσα από τις φιλικές προς το περιβάλλον vegan συνθέσεις της που μειώνουν τις επιπτώσεις στο θαλάσσιο οικοσύστημα. 

Τα προϊόντα αντηλιακής φροντίδας της Lancaster με την τεχνολογία Full Light προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία από τις ακτίνες του ήλιου μέσω συνθέσεων που προσφέρουν προηγμένα οφέλη επιδιόρθωσης, αντιγήρανσης και καταπραϋντικής περιποίησης της επιδερμίδας.

Σειρά Sun Beauty



Η σειρά της Lancaster Sun Beauty συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία Full Light που στοχεύει στο 100% του ηλιακού φάσματος, την ενισχυμένη προστασία από το μπλε φως και το νέο Sun Repair System που βοηθά στην αποκατάσταση του δέρματος από φθορές που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Όλες οι συνθέσεις είναι εμπλουτισμένες με το σύμπλεγμα ενεργοποίησης μαυρίσματος φυσικής προέλευσης. Αυτό το σύμπλεγμα βοηθά όλους τους τύπους δέρματος να επιτύχουν ένα χρυσαφένιο μαύρισμα σε δύο φορές λιγότερο χρόνο έκθεσης στον ήλιο.

Σειρά Sun Sport



Η συγκεκριμένη σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για όσους αγαπούν τις δραστηριότητες στη φύση και προσφέρει προστασία υψηλής απόδοσης που στοχεύει στο 100% του ηλιακού φάσματος με φόρμουλες ανθεκτικές στο νερό και τον ιδρώτα. Αόρατες κατά την εφαρμογή, οι εξαιρετικά ελαφριές, μη λιπαρές και μη κολλώδεις υφές τους δημιουργούν μια άμεση αίσθηση δροσιάς.

Σειρά Sun Sensitive



Η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει απαλές φόρμουλες για το ευαίσθητο δέρμα που μειώνουν την ορατή ερυθρότητα και δυσφορία της επιδερμίδας.
Κάθε προϊόν αυτής της σειράς είναι εμποτισμένο με το αποκλειστικό Sunsicalm σύμπλεγμα. Το συγκεκριμένο σύμπλεγμα μειώνει την ορατή ερυθρότητα και την ενόχληση που μπορεί να προκύψει από την έκθεση στον ήλιο. Η Full Light τεχνολογία ενισχύει και διευρύνει την αντηλιακή προστασία, ενώ ταυτόχρονα το  Tan Activator σύμπλεγμα φυσικής προέλευσης (εκχύλισμα πορτοκαλιού) διεγείρει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος και προάγει ένα λαμπερό μαύρισμα, ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Σειρά Sun Perfect



Στοχεύοντας τις ρυτίδες, τις σκούρες κηλίδες, την αφυδάτωση και την έλλειψη σφριγηλότητας, η νέα προηγμένη σειρά Sun Perfect παρουσιάζει υβριδικά προϊόντα που συνδυάζουν την ευρεία τεχνογνωσία της Lancaster στην αντηλιακή προστασία με μια ισχυρή αντιγηραντική δράση.

Σειρά Golden Tan Maximizer



Η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει γαλάκτωμα, balm, έλαιο και serum με 85% συστατικά φυσικής προέλευσης. Η φόρμουλά τους διαθέτει πολλαπλά συμπλέγματα με σκοπό την αντιοξειδωτική δράση, την επιδιόρθωση των κυττάρων, την ενεργοποίηση και την παράταση του μαυρίσματος.  Όποιο και αν διαλέξεις θα ενθουσιαστείς, αλλά το λάδι είναι το κάτι άλλο!

Το δέρμα μας είναι ανάγκη να το φροντίζουμε και να το αγαπάμε, ειδικά το καλοκαίρι. Με σύμμαχο τη Lancaster μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή στον ήλιο!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Dimitra Georgiopoulou, Junior Brand Manager Skincare της Lancaster (dgeorgiopoulou@sarantisgroup.com),  για τις πολύτιμες πληροφορίες και την υπέροχη συνεργασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου