Λευκό και λαμπερό χαμόγελο με μια κίνηση!

 

Όλοι μας θέλουμε να έχουμε λευκό χαμόγελο, όμως υπάρχουν πολλοί παράγοντες όπως η προσωπική υγιεινή και τα γονίδια που καθορίζουν την υγεία των δοντιών μας. Αν και πολλοί άνθρωποι κάνουν λεύκανση δοντιών για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχουν και άλλοι πιο απλοί τρόποι για να αποκτήσει κάποιος πιο λευκό χαμόγελο όπως τα whitening pens (στυλό λεύκανσης).



Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα πολλά προϊόντα λεύκανσης, από πολύ ακριβά μέχρι πολύ οικονομικά, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση. Τα περισσότερα προϊόντα λεύκανσης περιέχουν λευκαντικούς παράγοντες που βοηθούν στην αντιμετώπιση των δυσχρωμιών στα δόντια.

Τα στυλό λεύκανσης δεν είναι βέβαια τόσο αποτελεσματικά όσο οι ταινίες λεύκανσης ή η λεύκανση στον οδοντίατρο σας. Αν όμως έχετε κάνει πρόσφατα λεύκανση , τα στυλό βοηθούν στη διατήρηση του αποτελέσματος.

Τι συστατικά περιέχουν τα στυλό λεύκανσης;

Τα περισσότερα στυλό λεύκανσης περιέχουν υπεροξείδιο του καρβαμιδίου, έναν λευκαντικό παράγοντα που διασπάται σε υπεροξείδιου του υδρογόνου και ουρία. Μετά τη διάσπαση, το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι το συστατικό που λευκαίνει τα δόντια.

Επίσης, υπάρχουν φόρμουλες που συνδυάζουν τους λευκαντικούς παράγοντες με LED φως για πιο γρήγορα και ορατά αποτελέσματα.

Ποια είναι όμως τα καλύτερα στυλό λεύκανσης;


1. YOTUEL Pen



Το συγκεκριμένο στυλό λεύκανσης περιέχει υπεροξείδιο του καρβαμιδίου, αφαιρεί τους λεκέδες από τα δόντια και αναδεικνύει τη φυσική λευκότητα των δοντιών. Επιπλέον, προσφέρει δροσερή αναπνοή.

2. Colgate Optic White Overnight Teeth Whitening Pen



Η συγκεκριμένη φόρμουλα περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου και εφαρμόζεται το βράδυ. Απομακρύνει τους λεκέδες και τις δυσχρωμίες από τα δόντια και χαρίζει δύο τόνους πιο λευκά δόντια.

3. BLANX White Shock Pen Whitening Gel



Το συγκεκριμένο προϊόν δεν περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου. Διαθέτει ένα πατενταρισμένο ενεργό συστατικό , το ActiluX, το οποίο αντιδρά στο φως φυσικά και λευκαίνει τα δόντια. Η σύσταση του δεν προκαλεί φθορά στο σμάλτο των δοντιών.

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου