7 Μυστικά που θα δείχνουν το ντύσιμο σου ακριβό χωρίς να έχεις ξοδέψει μια περιουσία

 

Σίγουρα όλες μας θα θέλαμε να έχουμε μια τεράστια γκαρνταρόμπα , σαν αυτές που χαζεύουμε στο Instagram, γεμάτη με luxury brands. Όμως , η αλήθεια είναι ότι το ντύσιμο μας μπορεί να δείχνει ακριβό χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία. 



Υπάρχουν κάποια μυστικά που ακολουθούν όλες οι ενημερωμένες fashionistas για να φαίνεται η εμφάνισή τους πιο ακριβή από ότι είναι. Ποια είναι αυτά τα μυστικά;


1. Επέλεξε ρούχα που ταιριάζουν τέλεια στο σώμα σου


Μπορεί αυτό να μοιάζει προφανές, αλλά τα ρούχα που είναι πολύ στενά ή υπερβολικά oversized, και δεν έχουν καλή εφαρμογή στο σώμα σου σίγουρα θα ρίχνουν το σύνολό σου. Καλό είναι να έχεις φορέματα, jeans , πουκάμισα που ταιριάζουν τέλεια στο σώμα σου.
 
2. Ακολούθησε τους κανόνες του μινιμαλισμού


Όλες μας  έχουμε το δικό μας προσωπικό στυλ, αλλά κανείς δεν έχασε ποτέ από τον χρυσό κανόνα του “less is more.” Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Σημαίνει ότι δεν επιλέγουμε πολύ έντονα χρώματα και prints, με πολύπλοκα στοιχεία, αλλά προτιμάμε πιο ουδέτερα χρώματα. Αν δεν είστε σίγουρη για ένα σύνολο, τότε η μονοχρωμία είναι πάντα η καλύτερη λύση. Οι τσάντες με απλές και καθαρές γραμμές και τα λιτά κοσμήματα θα αναβαθμίσουν το look σου.
 
3. Φόρεσε διακριτικά κοσμήματα


Με την ίδια λογική του μινιμαλισμού, καλό είναι να είσαι επιλεκτική με τα αξεσουάρ σου. Αν φορέσεις ένα top με έντονη λαιμόκοψη, επέλεξε ένα ζευγάρι μαργαριτάρια ή ένα δερμάτινο ρολόι αντί για κολιέ. Ένα ή δύο κομψά κοσμήματα είναι αρκετά.



4. Επέλεξε τσάντες με καθαρές γραμμές


Σίγουρα οι τσάντες γνωστών σχεδιαστών αποτελούν επένδυση για κάθε γκαρνταρόμπα. Ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις μια καλή τσάντα. Μια τσάντα σε ουδέτερο χρώμα, με αυστηρή γραμμή δεν είναι μόνο κομψή αλλά είναι απαραίτητη για την καθημερινότητα. Το σχήμα και το στυλ είναι κατά κάποιο τρόπο διαχρονικά και αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση. 
 
5. Επένδυσε σε ένα καλό παλτό
 
Καθώς ο χειμώνας κρατά αρκετούς μήνες, κάθε σύνολο καλύπτεται από το παλτό μας. Ακόμη και ένα πολύ απλό outfit μπορεί να φαίνεται ακριβό με ένα κομψό παλτό από πάνω. Ένα παλτό σε καφέ χρώμα ή ένα μαύρο σακάκι είναι τα κομμάτι που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την εποχή.
 
6. Πρόσθεσε σε κάθε εμφάνιση σου μια ζώνη


Οι ζώνες είναι ο πιο απλός τρόπος για να αναβαθμίσεις το σύνολό σου. Είτε φοράς το jean σου με ένα απλό t-shirt, είτε ένα απλό λευκό φόρεμα, μια κλασική μαύρη ή καφέ ζώνη θα δέσει όλο το σύνολο. Επένδυσε σε μια ποιοτική ζώνη ή ακόμη και σε luxury κομμάτια αν μπορείς, και σίγουρα θα ταιριάζει με όλα τα ρούχα σου.


7. Μην ξεχνάς τα γυαλιά σου


Καμία δεν έχασε ποτέ από ένα ζευγάρι γυαλιά. Ακόμη και το πιο απλό look μπορεί να γίνει statement με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά.
 

Πηγή φωτογραφίας: Freepik 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου