Οι καλύτερες BB κρέμες του 2024

 

Αν και το foundation είναι απαραίτητο για το νεσεσέρ μας, υπάρχουν μέρες που θέλουμε μια πολύ ελαφριά κάλυψη για το πρόσωπό μας. Οι BB κρέμες κάνουν ακριβώς αυτό. Προσφέρουν ενυδάτωση, ελαφριά κάλυψη και θρέψη στην επιδερμίδα. Έτσι, το πρόσωπο φαίνεται υγιές, λαμπερό και φρέσκο.



Οι BB κρέμες είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που δεν θέλουν να επιβαρύνουν το δέρμα τους με βαριά προϊόντα μακιγιάζ. Θέλουν μια ελαφριά κάλυψη και παράλληλα φροντίδα για το δέρμα τους.

Ποιες είναι οι καλύτερες BB κρέμες της αγοράς;

Maybelline Dream Fresh BB Cream



Η συγκεκριμένη κρέμα είναι ελαφριά, γλιστρά στο δέρμα, και το αφήνει λείο και λαμπερό. Προσφέρει ελαφριά κάλυψη, χωρίς να φράσει τους πόρους. Έχει ένα μεγάλο εύρος αποχρώσεων , πράγμα που σημαίνει ότι καλύπτει πολλούς τόνους του δέρματος.
Είναι ιδανική ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα, καθώς η σύνθεσή της δεν περιέχει έλαια.

Missha Perfect Cover BB Cream



Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει υαλουρονικό οξύ, έλαιο jojoba και κεραμίδια, και όλα αυτά την καθιστούν εξαιρετική επιλογή για τα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Προσφέρει ελαφριά κάλυψη και λαμπερό αποτέλεσμα, απαλύνει τις λεπτές γραμμές , τις ρυτίδες και διορθώνει τον τόνο της επιδερμίδας. Επίσης, ο δείκτης προστασίας SPF 42 είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Erborian BB Crème



Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση να βρει κάποιος μια BB κρέμα με ματ αποτέλεσμα, που δεν θα είναι βαριά. Όμως, η συγκεκριμένη BB κρέμα πετυχαίνει την ιδανική ισορροπία. Είναι πλούσια σε συστατικά όπως το τζίνσενγκ και το εκχύλισμα γλυκόριζας, που χαρίζουν στη φόρμουλα μια απίστευτη ενυδατική δράση με ματ αποτέλεσμα.

Dr. Jart+ Premium BB Tinted Moisturizer με Νιασιναμίδη και SPF 40



Η ιδέα των BB κρεμών έχει ξεκινήσει από την Κορέα. Η συγκεκριμένη φόρμουλα είναι πιο πλούσια από τις υπόλοιπες αλλά ενυδατώνει βαθιά το δέρμα, το αφήνει λείο και λαμπερό. Επίσης, ο δείκτης προστασίας SPF 40 παρέχει επιπλέον προστασία στη διάρκεια της ημέρας.

It Cosmetics CC+ Cream SPF 50+



Αν και αυτή είναι μια CC κρέμα, παρέχει φυσική κάλυψη και υπέροχη λάμψη στο δέρμα. Η κρεμώδης φόρμουλα της έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος για αυτό και καλύπτει την ερυθρότητα και τα σημάδια. Είναι η τέλεια επιλογή χωρίς να βαραίνει το δέρμα. Εκτός από όλα τα παραπάνω έχει και SPF 50 και συστατικά με αντιγηραντική δράση! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια CC κρέμα;!

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου