5 Υφασμάτινες μάσκες για ενυδάτωση και λάμψη

 

Η επιδερμίδα μας χρειάζεται εντατική φροντίδα και περιποίηση για να παραμένει λαμπερή και υγιής. Πέρα από τα απαραίτητα βήματα του καθαρισμού και της ενυδάτωσης της επιδερμίδας, μπορούμε να προσφέρουμε μια έξτρα ενυδάτωση με τις υφασμάτινες μάσκες.



Οι υφασμάτινες μάσκες περιέχουν ένα συμπυκνωμένο κοκτέιλ από δραστικά συστατικά, βοηθούν στην απορρόφηση των ενυδατικών και δραστικών συστατικών με αποτέλεσμα το δέρμα να μοιάζει άμεσα λαμπερό και αναζωογονημένο. Επίσης,  θρέφουν βαθιά το δέρμα, και έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Φυσικά, είναι ανάγκη η καθεμιά να γνωρίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας της ώστε να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές σε υφασμάτινες μάσκες, για αυτό είναι δύσκολο να αποφασίσει κάποιος ποια να επιλέξει. Ωστόσο, η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από τις ανάγκες και τον τύπο της επιδερμίδας σας. Άλλα συστατικά είναι κατάλληλα για αντιγήρανση, για ενυδάτωση, για ελαστικότητα, για την ακμή, για την φλεγμονή.

Αν και οι επιλογές είναι αμέτρητες δες παρακάτω τις καλύτερες υφασμάτινες μάσκες για ενυδάτωση και λάμψη.

1. Collagen Peptide Vital Mask, Mary & May



Τα πεπτίδια αποτελούν ένα υπερόπλο για την βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη μάσκα συνδυάζει έξι τύπους πεπτιδίων, κολλαγόνο χαμηλού μοριακού βάρους και αδενοσίνη, έτσι προσφέρει άμεση λάμψη και ενυδάτωση.

2. Hydrating Bio-Cellulose Mask, Babor



Η συγκεκριμένη μάσκα περιέχει 5 διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξέος υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους, που ενυδατώνουν τις ανώτερες στιβάδες του δέρματος, πολυγλουταμινικό οξύ που ενισχύει την ενυδατική δράση του υαλουρονικού οξέος , Centella asiatica και νιασιναμίδη. Όλα αυτά προσφέρουν εντατική ενυδάτωση στο δέρμα.

3. Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask, Medik8



Η απόλυτη μάσκα ενυδάτωσης όταν το δέρμα εκπέμπει SOS. Περιέχει υαλουρονικό οξύ, ψευδάργυρο, rockweed algae και άλλα στοιχεία που θρέφουν άμεσα το δέρμα και του χαρίζουν λάμψη και ελαστικότητα.

4. Ceramidin Skin Barrier Moisturizing Mask, Dr. Jart+



Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Περιέχει κεραμίδια, πανθενόλη και γλυκερίνη που ενυδατώνουν άμεσα την επιδερμίδα.

5. Hydro Boost and Hydrating Hydrogel Mask, Neutrogena



Αυτή η μάσκα είναι ένα προϊόν νέας γενιάς, το οποίο προσφέρει εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας. Περιέχει υαλουρονικό οξύ και έτσι λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα.

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου