Τα αγαπημένα μου προϊόντα από την Nuxe


Η εταιρεία Nuxe είναι αγαπημένη  μου και την πρωτογνώρισα πριν από μερικά χρόνια όταν δοκίμασα το πασίγνωστο λάδι στο οποίο ορκίζονται όλες οι beauty bloggers.


Αγαπώ ιδιαίτερα δύο προϊόντα που εντάθηκαν πρόσφατα στην skincare ρουτίνα μου και η αλήθεια είναι ότι με έχουν ενθουσιάσει.
Πρόκειται για το Nuxe Reve De Miel Baume Levres που έσωσε τα χείλη μου τα οποία υποφέρουν το χειμώνα. Έχει ως βάση του το μέλι για αυτό και μυρίζει σαν μέλι. Επανορθώνει και ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη. Αν τα χείλη σας "σκάνε" το χειμώνα πιστέψτε με θα σας σώσει. Έψαχνα καιρό ένα  lip balm που θα το χρησιμοποιώ και τα χείλη μου δεν θα αφυδατώνονται περισσότερο.


Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ προσέχω ιδιαίτερα την περιοχή των ματιών γιατί κακά τα ψέματα η κούραση καθρεφτίζεται στα μάτια μας. Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με μαύρους κύκλους και πρήξιμο αλλά προσέχω για να έχω…


Η κρέμα ματιών Nuxellence Eye Care είναι μια κρέμα με αντιγηραντική δράση που χαρίζει λάμψη και ομοιογένεια , απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους. Περιέχει υαλουρονικό οξύ και πασιφλόρα που φωτίζουν άμεσα το βλέμμα. Διαθέτει φυσικές χρωστικές και σε συνδυασμό με το απλικατέρ μασάζ θα δείτε διαφορά στο βλέμμα σας από την πρώτη χρήση. Εγώ την εφαρμόζω πρωί αλλά μπορείτε να την χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ.

Σίγουρα αξίζουν μια θέση στην beauty ρουτίνα σας και θα τα βρείτε σε καταπληκτικές προσφορές στο Parfimo.gr.


Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου