Τα καλύτερα σέρουμ ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας


Ο ορός ή serum αποτελεί ένα ισχυρό όπλο στην φροντίδα της επιδερμίδας μας.Οι οροί έχουν πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά από ότι οι κρέμες. Σίγουρα χρειάζεστε ένα στη ρουτίνα ομορφιά σας.



Έχουν πολύ πιο ελαφριά σύσταση από ότι οι κρέμες προσώπου, και περιέχουν υψηλότερη συγκέντρωση ενεργών συστατικών. Τα στοιχεία με χαμηλό μοριακό βάρος μπορούν να διεισδύσουν πολύ πιο βαθιά στο δέρμα από ότι μια βαριά κρέμα. Αν πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα μονάχα προϊόν για την περιποίηση της επιδερμίδας σας για όλη τη ζωή σας , θα μπορούσα να σας πω ότι αυτό είναι το serum.
Τα serum βοηθούν στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων του δέρματος, όπως η αφυδάτωση, οι ρυτίδες και η θαμπή όψη. Εφαρμόζονται στην επιδερμίδα μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδατική κρέμα.
 

Πώς να επιλέξω τον κατάλληλο ορό για την επιδερμίδα μου;

Στην αγορά υπάρχουν πάρα πολλοί οροί και είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς. Οποιοδήποτε δραστικό συστατικό μπορεί να υπάρχει σε έναν ορό. Κάποια serum περιέχουν υαλουρονικό οξύ για την λείανση των ρυτίδων, βιταμίνη Β5 για ενυδάτωση, βιταμίνη C και Ε για την προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η ακτινοβολία UV, οι ελεύθερες ρίζες και η ατμοσφαιρική ρύπανση που συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση του δέρματος. Η νιασιναμίδη βοηθά στην αντιμετώπιση των κηλίδων και τα πεπτίδια βοηθούν στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και τη μείωση των λεπτών γραμμών.
Ίσως να σκέφτεστε ότι μπορείτε να ωφεληθείτε από όλα αυτά τα δραστικά συστατικά και να εντάξετε στη ρουτίνα σας διαφορετικά serum. Όταν όμως φορτώνετε το δέρμα σας με πολλά και διαφορετικά συστατικά αυξάνεται τον κίνδυνο για ερεθισμούς.
Είναι καλύτερο να φτιάξετε μια λίστα με αυτά που θέλετε να βελτιώσετε στο δέρμα σας, να επικεντρώνεστε σε μια ανάγκη ή το πολύ δύο και να επιλέγετε τους ορούς με τα κατάλληλα δραστικά συστατικά. Αν αλλάζουν οι ανάγκες της επιδερμίδας σας μπορείτε και εσείς να προσαρμοστείτε ανάλογα.  

Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας δείτε τα καλύτερα serum της αγοράς:






Origins Dr Weil Mega-Mushroom Relief & Resilience Advanced Face Serum.

Η δύναμη της μοναδικής φόρμουλας του Dr. Weil. Ένα serum που ενυδατώνει και ανακουφίζει άμεσα από την αίσθηση τραβήγματος, την ερυθρότητα και τις ευαισθησίες της επιδερμίδας, χάρη στη μοναδικό σύμπλεγμα μανιταριών Reishi Mushroom, Sea Buckthorn & Fermented Chaga. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, εξαιρετικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.
 



La Mer The Regenerating Serum

Υψηλής δυναμικότητας ορός που επιταχύνει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας. Τα θαλάσσια βλαστοκύτταρα αλλά και το ένζυμο αναγέννησης The Regenerating Ferment™, μειώνουν ορατά γραμμές και ρυτίδες. Η επιδερμίδα αποκτά αναζωογονημένη όψη, ενώ με την πάροδο του χρόνου αποκτά πιο νεανική χροιά.


Caudalie Vinopure Blemish Control Infusion Serum

Αυτός ο ορός σύσφιξης και λείανσης  έχει λεπτόρευστη υφή τζελ που απορροφάται άμεσα και αναζωογονεί την επιδερμίδα αφήνοντας αίσθηση φρεσκάδας. Απορροφάται από το δέρμα μειώνει ατέλειες και συσφίγγει τους πόρους με τη δράση του σαλικυλικού οξέος . Το δέρμα εξυγιαίνεται, είναι πιο απαλό και αποκτά λάμψη. Κατάλληλο για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες.

Clarins Double Serum

Προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική δράση χάρη στα 21 φυτικά εκχυλίσματα και έχει υφή ιδανική να καλύψει τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Ο κουρκουμάς είναι το νέο συστατικό της καινοτόμου αυτής φόρμουλας. Υπάρχει δυνατότητα ακριβούς επιλογής της κατάλληλης ποσότητας προϊόντος ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος, τις καιρικές συνθήκες και την εποχή.


Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex

Μεγιστοποιεί τη δύναμη της φυσικής νυχτερινής ανανέωσης της επιδερμίδας με την αποκλειστική  τεχνολογία ChronoluxCB™. Περιλαμβάνει επίσης Υαλουρονικό Οξύ, τον «μαγνήτη υγρασίας» της φύσης, που «φυλακίζει» την υγρασία. Προσφέρει άμεσα λάμψη και ενυδάτωση. Μειώνει θεαματικά την εμφάνιση όλων των βασικών σημαδιών γήρανσης.


Sunday Riley Good Genes Glycolic Acid Treatment

Χάρη στα μικροσκοπικά μόρια γλυκολικού οξέος που εμπεριέχει, το Good Genes Glycolique εισχωρεί πιο βαθιά στην επιδερμίδα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα AHA, διαλύει τους ρύπους που φράσσουν τους πόρους και αποκαθιστά την επιδερμίδα που έχει σκάσει από τον ήλιο, εμφανίζει ατέλειες ή ρυτίδες και έχει θαμπή όψη. Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες, εμπεριέχει εκχύλισμα φραγκόσυκου που καταπραΰνει την επιδερμίδα και εκχύλισμα σιτρονέλας που έχει καθαριστική δράση.


Lancome Advanced Genifique Sensitive Dual Concentrate

Διπλό αντιοξειδωτικό serum ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ο Ενεργοποιητής Νεότητας της σειράς Génifique (βασισμένος σε συστατικά βιοτεχνολογίας, υαλουρονικό οξύ, κλάσματα προβιοτικών) ενισχύεται με καθαρό Φερουλικό οξύ και καθαρή βιταμίνη Ε που ενεργοποιούνται και αναμειγνύονται αυτόματα μέσα σε μια καταπραϋντική βάση από Centella Asiatica, για να ηρεμήσουν στη στιγμή τη στρεσαρισμένη επιδερμίδα και να την προστατέψουν από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Αίσθηση τραβήγματος, κοκκινίλες, φαγούρα υποχωρούν χάρη στην φροντίδα αυτού του δροσερού serum ενώ μέρα με τη μέρα, ο αντιοξειδωτικός συνδυασμός του Φερουλικού Οξέως και της Βιταμίνης Ε ενδυναμώνουν την επιδερμίδα απέναντι στις ελεύθερες ρίζες που οδηγούν στην πρόωρη γήρανση.


Dior Capture Youth Glow Booster Serum

Αυτός ο ορός αποτελεί μια πραγματική συμπυκνωμένη σύνθεση λάμψης, προσφέρει στην επιδερμίδα όλα τα οφέλη του δαμάσκηνου Murunga. Με 100 φορές πιο πλούσια σύνθεση σε βιταμίνη C από ό,τι το πορτοκάλι, βοηθάει στον καθαρισμό της επιδερμίδας και δρα στις επιφανειακές ατέλειες της επιδερμίδας για φωτεινό και ομοιόμορφο χρώμα.


Apivita Aqua Beelicious Booster

Το Booster Αναζωογόνησης και Ενυδάτωσης Aqua Beelicious της Apivita, είναι ειδικά σχεδιασμένο με εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, άγριο τριαντάφυλλο, ίριδα και μέλι, ενυδατικά συστατικά που αναπληρώνουν άμεσα την υγρασία της επιδερμίδας.


Korres Golden Krocus Ελιξήριο Νεότητας

Το Korres Golden Krocus Ελιξήριο Νεότητας είναι ένα πολύτιμο, χρυσό ελιξήριο για όλες τις ανάγκες φροντίδας του προσώπου, όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. Το φρέσκο εκχύλισμα από τα πολύτιμα στίγματα του Κρόκου ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών από την στιγμή εκχύλισης, ώστε να διατηρεί το μέγιστο της αντιοξειδωτικής δύναμής του.Χάρη στον ισχυρό συνδυασμό του Κρόκου Κοζάνης με β-γλυκάνες, πεπτίδια και αμινοξέα, το χρυσό ελιξήριο ενισχύει την άμυνα του δέρματος ενάντια στους παράγοντες καθημερινής φθοράς, χαρίζει δέρμα υγιές εκ των έσω, επιδιορθώνει όλα τα σημάδια γήρανσης.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου