10 Αρωματικά κεριά που θα σε κάνουν να ξεχάσεις την καραντίνα

Μία από τις αγαπημένες μου συνήθειες στο σπίτι είναι να χαλαρώνω και να ανάβω τα αγαπημένα μου κεριά. Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τις θεραπευτικές ιδιότητες της αρωματοθεραπείας, που περιλαμβάνουν και τα κεριά.


Λατρεύω να ανάβω τα κεριά και να διαβάζω το αγαπημένο μου βιβλίο. Πολύ hyggelig στιγμή.

Σας παρουσιάζω τα ωραιότερα κεριά με τα πιο υπέροχα αρώματα.


1.BAIES SCENTED CANDLE, DIPTYQUE

Πηγή φωτογραφίας: atticabeauty.gr


Ένα κερί που αναδύει ακαταμάχητη φρεσκάδα από τριαντάφυλλο και φύλλα φραγκοστάφυλου. Ανάψτε το και αμέσως θα νιώσετε ότι περπατάτε σε ένα κήπο με αρωματικά λουλούδια.


2. BURNING ROSE, BYREDO

Πηγή φωτογραφίας: atticabeauty,gr


Τα προϊόντα της εταιρείας Byredo έφτασαν πρόσφατα στην Ελλάδα και όλα τα αρώματα είναι εθιστικά. Το συγκεκριμένο κερί μυρίζει βιολέτες, absolute τριαντάφυλλο, φύλλα σημύδας και ξύλο. Σίγουρα είναι το πιο σαγηνευτικό άρωμα τριαντάφυλλου που έχετε μυρίσει ποτέ.


3.ENGLISH PEAR & FREESIA HOME CANDLE, JO MALONE LONDON

Πηγή φωτογραφίας: atticabeauty,gr


Ένα πολυτελές κερί που αναδύει ένα μεθυστικό άρωμα από γλυκά αχλάδια, λευκές φρέζιες, άγρια τριαντάφυλλα, ζεστό κεχριμπάρι , πατσουλί και ξύλο. Αν θέλετε ένα μόνο κερί για το χώρο σας επενδύστε σε αυτό.


4. CLEAN COTTON, YANKEE CANDLE

Πηγή φωτογραφίας: public.gr


Το συγκεκριμένο κερί είναι ότι χρειάζεστε αν λατρεύετε τη μυρωδιά της καθαριότητας, αυτή τη μυρωδιά των φρεσκοπλυμένων ρούχων μόλις τα βγάζουμε από το πλυντήριο και μυρίζουν μαλακτικό.


5. GINGERLILY THREE WICK CANDLE, MOLTON BROWN

Πηγή φωτογραφίας: atticabeauty.gr


Νότες από τζίντζερ, ροδάκινο και λουλούδια θα πλημμυρίσουν το σπίτι σας με τονωτική ενέργεια.


6. CARAMELISED VANILLA, MISA

Πηγή φωτογραφίας: misa.gr


Αν αγαπάτε τη μυρωδιά της βανίλιας, αυτό  το κερί θα γίνει το αγαπημένο σας. Το γλυκό άρωμα βανίλιας θα δώσει στο χώρο σας την ανάλογη ζεστασιά. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ελληνική και όλα τα κεριά είναι από κερί σόγιας χωρίς αλλεργιογόνα, με αλκοόλη από ζαχαροκάλαμο και φυτίλι από βαμβάκι.


7.ORANGE, CEDARWOOD AND CLOVE NATURAL CANDLE, APIVITA

Πηγή φωτογραφίας: apivita.com


Το συγκεκριμένο κερί από την αγαπημένη μας Apivita είναι 100% φυσικό κερί με αιθέρια έλαια. Βασισμένο στην αρωματοθεραπεία αναζωογονεί και τονώνει τις αισθήσεις χάρη στα αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, ξύλο κέδρου και γαρύφαλλου.


8. SOYA AROMATIC CANDLE SILK & CASHMERE CLASSIC , MY ROOTS NATURAL BEAUTY

Πηγή φωτογραφίας: myrootsbeauty.com


Το συγκεκριμένο κερί έχει άρωμα εσπεριδοειδών και θα σας μεταφέρει στα ολάνθιστα περιβόλια της Ελλάδας. Μία ακόμη ελληνική εταιρεία με εξαιρετικά αρωματικά κεριά και όχι μόνο.


9. LEMON COCO, VOLUSPA

Πηγή φωτογραφίας: auraconceptstore.com


Ένα αρωματικό κερί που μυρίζει καραμελωμένο λεμόνι, marshmallow βανίλια και τάρτα λεμονιού, από 100% έλαια καρύδας και βαμβακερό φυτίλι.


10. LIBRARY CANDLE JANE AUSTEN, PADDYWAX

Πηγή φωτογραφίας: auraconceptstore.com


Κερί από 100% σόγια και βαμβακερό φυτίλι σε γυάλινη συσκευασία, με ένα λουλουδάτο μίγμα από γαρδένια, τουμπερόζα και γιασεμί. Τα κεριά της σειράς Library αποτελούν φόρο τιμής στους μεγάλους συγγραφείς. Η συσκευασία του έχει πάνω τη φωτογραφία της Jane Austen και ένα απόφθεγμά της.

Σίγουρα λόγω καραντίνας μένουμε συνεχώς στο σπίτι και ψάχνουμε τρόπους για να ανανεώσουμε το χώρο μας ώστε να νιώθουμε πιο ευχάριστα. Τα κεριά αποτελούν μια πολύ καλή και οικονομική ιδέα για ανανέωση.

Ανακαλύψτε τις μυρωδιές που σας αρέσουν και ντύστε με αυτές το σπίτι σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου