Όσα χρειάζεσαι για το τέλειο bronze μακιγιάζ


Το μακιγιάζ μας βοηθά να αναδείξουμε τα δυνατά σημεία του προσώπου μας και να κρύψουμε τις όποιες ατέλειες έχουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είμαστε αψεγάδιαστες. Ο κανόνας του less is more ισχύει και εδώ. Πριν λοιπόν ξεκινήσουμε το μακιγιάζ φροντίζουμε να έχουμε πάντα καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα( δείτε κάποια εξαιρετικά προϊόντα από την clinique).


Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναδείξετε την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα. Ευτυχώς για εμάς φέτος και το φθινόπωρο θα κυριαρχήσουν τα bronze makeup looks που αγαπάμε όλες. Το καφέ, το χρυσό και η ηλιοκαμένη όψη θα είναι πρωταγωνιστές. Η Maybelline New York είναι μια αγαπημένη μου εταιρεία με πολλά value for money προϊόντα, τα οποία έχουν εξαιρετική απόδοση και ποιότητα.

Δες λοιπόν όσα χρειάζεσαι για ένα τέλειο ηλιοκαμένο makeup look.

Αν είστε ακόμη σε διακοπές και δεν θέλετε να βαρύνετε το πρόσωπό σας μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε foundation. Σε περίπτωση όμως που θέλετε να καλύψετε κάποιες ατέλειες ή να έχετε ομοιομορφία στο πρόσωπό σας η καλύτερη λύση είναι το Maybelline fit me! matte + poreless. Καλύπτει τα πάντα, κάθε σας αμαρτία, αλλά μην το παρακάνετε με την ποσότητα.

Πηγή φωτογραφίας: parfimo.gr



Για να πετύχετε το απόλυτο bronze look στα μάτια δεν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο από την παλέτα σκιών Maybelline Countdown Palette. Όλες οι αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού σε ματ, μεταλλική και shimmer υφή. 

Πηγή φωτογραφίας: parfimo.gr


Για πυκνές και έντονες βλεφαρίδες η Lash Sensational Mascara είναι η καλύτερη επιλογή.

Πηγή φωτογραφίας: parfimo.gr



Ηλιοκαμένη όψη χωρίς bronzer γίνεται; Δεν γίνεται, για αυτό το City Bronzer θα σου χαρίσει την ηλιοκαμένη όψη που θες στο πρόσωπό σου.

Πηγή φωτογραφίας: parfimo.gr



Highlighter παντού και το Master Chrome είναι εδώ για να σε κάνει να λάμπεις.

Πηγή φωτογραφίας: parfimo.gr



Για ζουμερά χείλη αλλά με ματ αποτέλεσμα εγώ προτιμώ το Vivid Matte Liquid , που έχει κρεμώδη και βελούδινη υφή (στην καρδιά των χειλιών για έξτρα λάμψη τοποθετώ το μολύβι χειλιών color sensational highlighter lip liner). 

Πηγή φωτογραφίας: parfimo.gr

Πηγή φωτογραφίας: parfimo.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου