Τα κομμάτια κλειδιά που χρειάζεσαι για να είσαι stylish και το φθινόπωρο!


Τι και αν ακόμη πολλοί συνεχίζουν τις διακοπές τους και τις βουτιές τους στα υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά των νησιών μας, και ο Σεπτέμβριος μας δείχνει το πιο ζεστό του πρόσωπο, το φθινόπωρο μας κλείνει πονηρά το μάτι.  


Τα μαγιό και τα αέρινα φορέματα δίνουν τη σκυτάλη στα  πιο cozy ρούχα. Αυτή η γλυκιά μελαγχολία του φθινοπώρου θα μας βρει με όλα τα κομμάτια κλειδιά που χρειαζόμαστε για να είμαστε κομψές και ανανεωμένες.

Cozy cardigan

Δεν υπάρχει τίποτε πιο cozy από τις χουχουλιάρικες ζακέτες που μας ζεσταίνουν στα πρώτα κρύα. Διαλέξτε μία σε έντονη απόχρωση για casual statement εμφανίσεις.

Πηγή φωτογραφίας: lbd.gr

Πηγή φωτογραφίας: lbd.gr

Ruffles

Επιλέξτε μπλούζες και πουκάμισα με ιδιαίτερα βολάν και κυματισμούς που δίνουν ένα ρομαντικό και αριστοκρατικό αέρα και  αναβαθμίστε τα καθημερινά σας look.

Πηγή φωτογραφίας: lbd.gr

Πηγή φωτογραφίας: lbd.gr 

Bohemian chic

Το boho chic είναι τάση και το φθινόπωρο. Τα έντονα μοτίβα, τα λουλούδια , τα λαχούρια συνδυάζονται με πολυτελή υφάσματα και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα κομψό.

Πηγή φωτογραφίας: lbd.gr 

Velvet

Το βελούδο είναι τόσο αριστοκρατικό και θηλυκό που επάξια κερδίζει μια θέση στα fashion trends του φθινοπώρου. Είναι η στιγμή να επενδύσετε στο little black dress σε βελούδο.

Πηγή φωτογραφίας: asos.com

Extreme fringing

Κρόσσια παντού! Σε φούστες, σακάκια, μπλούζες και φορέματα. Τα κρόσσια φέτος θα τα δούμε σε πολλές εκδοχές. Σε φορέματα με boho hippy διάθεση μέχρι σε αυστηρά business looks.

Πηγή φωτογραφίας: asos.com 

Leather

Φέτος τολμήστε να φορέσετε δερμάτινα παντελόνια, φούστες, πουκάμισα, φορέματα και πανωφόρια σε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το πράσινο.

Πηγή φωτογραφίας: asos.com

Πηγή φωτογραφίας: asos.com 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου