Gabriella Salvete: Ένα νέο beauty brand μας συστήνεται!

 

Πριν από μερικές μέρες έφτασε στα χέρια μου ένα υπέροχο πακέτο από την εταιρεία Gabriella Salvete με υπέροχα προϊόντα μακιγιάζ!


Η εταιρεία  Gabriella Salvete ιδρύθηκε το 1990 και έχει καταφέρει να κατακτήσει μια θέση στην παγκόσμια βιομηχανία της ομορφιάς. Διαθέτει τεράστια γκάμα προϊόντων μακιγιάζ, με εξαιρετική ποιότητα!
Το minimal packaging αμέσως με κέρδισε και το μήνυμα που συνόδευε το πακέτο μου, "LOVE, JOY, FUN" αντιπροσωπεύει πλήρως τη φιλοσοφία της εταιρείας. Γιατί το μακιγιάζ είναι αγάπη, χαρά και διασκέδαση.


Για πάμε να δούμε αναλυτικά όλα τα προϊόντα που θα σας ξετρελάνουν όπως και εμένα!

Πινέλα και σφουγγαράκια μακιγιάζ

Κανένα μακιγιάζ δεν μπορεί να είναι τέλειο χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία. Αν λοιπόν ο σκοπός σας είναι η flawless βάση τότε τα 3 Make Up Sponges είναι η ιδανική επιλογή. Αν πάλι προτιμάτε περισσότερη κάλυψη το  Make Up Brush θα σας χαρίσει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Το bronzing και το contouring γίνονται παιχνιδάκι με το Contour Brush.


Προϊόντα για τα μάτια

To Perfect Skin Concealer φωτίζει αμέσως το βλέμμα! Είναι ένα concealer που καλύπτει μαύρους κύκλους και δυσχρωμίες. Περιέχει υαλουρονικό οξύ και έτσι ενυδατώνει και προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων. Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.


Η παλέτα ματιών Palette 16 Shades περιέχει ματ και μεταλλικές σκιές με έντονη απόδοση σε καφέ, ροζ , χρυσές και nude αποχρώσεις για τέλεια eye looks, από το πρωί μέχρι το βράδυ.


Τα μολύβια ματιών Deep Color Longlasting Eyeliner έχουν έντονη απόδοση , βουτυρένια σύσταση και διαρκούν όλη μέρα χωρίς να μετακινούνται. Για να δώσετε φως στο βλέμμα σας το Bright Eyes Pencil είναι ιδανική επιλογή.



Αν αγαπάτε το γατίσιο βλέμμα το Liquid Eyeliner Waterproof είναι το τέλειο μαρκαδοράκι που θα σας λύσει τα χέρια. Έχει έντονο μαύρο χρώμα και εφαρμόζεται πολύ εύκολα.



Κανένα eye look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μάσκαρα και το  Panoramico Argan Oil Volume Mascara είναι τέλειο για όγκο και θρέψη στις βλεφαρίδες. Το argan oil θρέφει σε βάθος τις βλεφαρίδες και το σχήμα από το βουρτσάκι βοηθά στο διαχωρισμό τους.  



Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας. Το Brow Definer είναι ένα μολύβι φρυδιών με αδιάβροχη σύσταση που βοηθά στο να σχηματίσετε με ακρίβεια τα φρύδια σας.



Οι ψεύτικες βλεφαρίδες False Eyelash Kit Princess είναι ιδανικές για ένα δραματικό look. Ταιριάζουν σε κάθε σχήμα ματιών και μπορούν να αναδείξουν κάθε eye look.


Προϊόντα για το πρόσωπο

Το Miracle Cream Highlighting είναι ένα ενυδατικό primer που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα όλη μέρα.



Η Matte Powder με SPF15 είναι μια πούδρα με βελούδινη και μεταξένια υφή. Αντανακλά το φως και χαρίζει ένα απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα.
Η Trio Highlighting Palette είναι μια παλέτα με τρεις πούδρες για λάμψη και contouring. Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αποχρώσεις που σας ταιριάζουν και να δημιουργήσετε φωτοσκιάσεις που θα αναδείξουν το πρόσωπό σας.



Η Bronzer Powder είναι ότι χρειαζόμαστε για τέλειο bronzing. Ένα βελούδινο bronzer που περιέχει υαλουρονικό οξύ και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Το SPF 15 προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία.
Η Lumi & Glow Powder είναι μια πούδρα λάμψης με τρεις αποχρώσεις. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για highlighting αλλά και για να τονίσετε τα ζυγωματικά σας.


Προϊόντα για τα χείλη

Το Miracle Lip Balm, είναι ένα ενυδατικό lip balm που θρέφει, ενυδατώνει και επανορθώνει τα χείλη. Επουλώνει άμεσα τα σκασμένα και ξηρά χείλη. Ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και δίνει φυσική λάμψη στα χείλη.



Το Comfort Lip Oil Tint είναι ένα έλαιο που ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη και προλαμβάνει την εμφάνιση των ρυτίδων. Δίνει φυσική λάμψη και είναι εξαιρετική θεραπεία για τα χείλη το βράδυ.



Το Natural Lip Balm είναι ένα lip balm με χρώμα που ενυδατώνει και δίνει λάμψη στα χείλη. Περιέχει ελαιόλαδο που θρέφει σε βάθος τα χείλη, εχινάκεια και αλόη για την επανόρθωση των χειλιών.



Το Matte Lips είναι ένα ματ κραγιόν πολύ σταθερό και με μεγάλη διάρκεια. Η φόρμουλα του είναι ενυδατική και κρεμώδης.
Το Colore Lipstick είναι ένα κραγιόν με έντονη απόδοση και κρεμώδη ,βελούδινη σύσταση. Περιέχει ενυδατικά συστατικά που δίνουν λάμψη στα χείλη.
Το Ultra Glossy Lipgloss είναι ένα lipgloss για ζουμερά και λαμπερά χείλη. Η σύσταση του είναι ενυδατική και έχει μεγάλη διάρκεια.


Προϊόντα για τα νύχια  

Τα καθαρά και περιποιημένα νύχια είναι σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής μας.  Οι αποχρώσεις 52 Mystic Nude(ένα υπέροχο nude με ροζ υποτόνους) και 23 Red Wine (ένα υπέροχο λαμπερό κόκκινο)από τη σειρά Long Lasting Nail Polish είναι must-have αποχρώσεις για το φθινόπωρο. Τα συγκεκριμένα βερνίκια νυχιών έχουν εξαιρετικά πλούσια υφή που δίνει πολυδιάστατο αποτέλεσμα, το πινέλο είναι πολύ εύχρηστο , έχουν εξαιρετική απόδοση και διάρκεια και στεγνώνουν πολύ γρήγορα.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία Gabriella Salvete για το υπέροχο δώρο!

Εσείς μπορείτε να βρείτε όλα αυτά τα προϊόντα και ακόμη περισσότερα σε καταπληκτικές τιμές στο parfimo.gr!           

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου