2 must-have προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το μακιγιάζ σου την άνοιξη

 

Η άνοιξη μας κλείνει πονηρά το μάτι και μας καλεί να την υποδεχτούμε όπως της πρέπει. Με χαρά, αισιοδοξία, ελπίδες και όνειρα. Η άνοιξη χαρακτηρίζεται από τα παστέλ χρώματα, τον ήλιο και τον αέρα της ανανέωσης. Αφήνουμε πίσω το γκρι και βαρύ χειμώνα. Το μακιγιάζ γίνεται πιο ελαφρύ και αέρινο με την ηλιοκαμένη όψη να πρωταγωνιστεί.



Αν θες να είσαι προετοιμασμένη για τις ανοιξιάτικες ηλιόλουστες μέρες τότε δύο προϊόντα δεν πρέπει να λείπουν από το μακιγιάζ σου , το bronzer και το ρουζ.



Το Take Home The Bronze από την TheBalm είναι ένα  bronzer που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες από τις ανοιχτόχρωμες μέχρι τις σκουρόχρωμες, που μπορείς να το χτίσεις σταδιακά και να έχεις το χρυσαφένιο φως του ήλιου στο πρόσωπο σου (δεν θα σε απογοητεύσει ούτε αν είσαι λάτρης του contouring).


Φυσικά άνοιξη χωρίς το τέλειο κοραλί ρουζ δεν γίνεται και δεν θα βρεις καλύτερο από το Instain, TheBalm, στην απόχρωση Swiss Dot. Η φρεσκάδα, η απόχρωση και η απόδοσή του θα φέρουν την άνοιξη στο πρόσωπο σου.

Μην ξεχνάς πριν από κάθε μακιγιάζ να ενυδατώνεις το πρόσωπο σου σωστά και βάλε στη ρουτίνα σου τις μάσκες προσώπου (θα ενθουσιαστείς με το πόσο καλή δουλειά κάνουν).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου