Τα fashion trends του 2023

 

Με την άνοιξη να είναι μια ανάσα μακριά μας, είναι η στιγμή να ρίξουμε μια ματιά σε όλα τα fashion trends του 2023.




Denim on denim

Αν και το denim είναι πάντα στη μόδα, φέτος το total denim είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις. Μπορείτε να συνδυάσετε τα τζιν παντελόνια σας με τζιν πουκάμισα, τζάκετ. Φυσικά, τα χρυσά κοσμήματα μπορούν να αναβαθμίζουν το look σας και να το κάνουν πιο κομψό και καλαίσθητο.



Μπαλαρίνες

Φέτος οι μπαλαρίνες έχουν την τιμητική τους, είτε είναι δερμάτινες είτε υφασμάτινες. Μπορεί να έχουν λουράκια και να είναι εξίσου κλασικές και σύγχρονες.



Wide leg τζιν

Φέτος στο επίκεντρο είναι η πιο φαρδιά εκδοχή των αγαπημένων μας jenas. Μπορεί να είναι ψηλόμεσα ή χαμηλόμεσα αλλά πολύ πιο φαρδιά από την κλασική straight εκδοχή τους. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με top, πουκάμισα, σακάκια και να δίνουν άνεση και στυλ στην εμφάνισή σας.



Αποχρώσεις του μωβ

Ένα από τα μεγαλύτερα trends του περασμένου χρόνου το οποίο παραμένει και φέτος είναι το μωβ. Το λιλά είχε κυριαρχήσει στα casual looks. Όλες οι παστέλ αποχρώσεις του μωβ και της λεβάντας επικρατούν στα cocktail φορέματα.



 
Δαντέλα

Η δαντέλα είναι ένα υπέροχο ύφασμα για τους ζεστούς μήνες. Αν και τα προηγούμενα χρόνια βλέπαμε τη δαντέλα σε ουδέτερες αποχρώσεις, φέτος τα χρώματα κινούνται από το κλασικό λευκό μέχρι το ροζ και το έντονο μπλε.



Κίτρινο

Όταν σκεφτόμαστε την άνοιξη και το καλοκαίρι το μυαλό μας πάει αυτόματα στον ήλιο. Φέτος λοιπόν το κίτρινο έχει την τιμητική του. Εξάλλου είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλους και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να σκεφτούμε πως θα το ενσωματώσουμε στις εμφανίσεις μας (τσάντα, σακάκι, παντελόνι).



Φιόγκοι παντού

Αυτό που ισχύει το 2023 για τους φιόγκους είναι πως όσο μεγαλύτεροι είναι τόσο το καλύτερο. Όπως συμβαίνει και με τα floral μοτίβα, έτσι και οι φιόγκοι δίνουν μια θηλυκή και ρομαντική αίσθηση.



Ροζ

Ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends του 2022 συνεχίζεται και το 2023. Το λαμπερό ροζ, το έντονο φούξια και οι παστέλ αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στα looks για την φετινή άνοιξη.



Ρίγες

Και φέτος οι κλασικές ρίγες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την γκαρνταρόμπα της άνοιξης. Οι μαρινιέρες ξεφεύγουν από τους κλασικούς συνδυασμούς και έχουν πιο έντονα χρώματα τα οποία δίνουν μοντέρνο αέρα σε ένα τόσο all time classic κομμάτι της ντουλάπας μας.



1 σχόλιο

  1. Αφού το μωβ και τα τζιν είναι στη λίστα δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Προσωπικά πάντα χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή