Love is in the air: εναλλακτικές ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ και όπως κάθε χρόνο υπάρχουν αυτοί που αγαπούν την γιορτή των ερωτευμένων και αυτοί που αγαπούν να την μισούν. Αν και την αγάπη είναι ανάγκη να την γιορτάζουμε κάθε μέρα, και όχι μια μέρα του χρόνου, μπορούμε να δούμε αυτή τη γιορτή σαν μια ευκαιρία για να κάνουμε πράγματα με το σύντροφό μας, τους φίλους μας ή και μόνοι μας.



Πέρα από τα σοκολατάκια, τα λουλούδια και τις καρδούλες που κατακλύζουν αυτή την ημέρα, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να γιορτάσουμε την αγάπη. Υπάρχουν πολλές ιδέες και πράγματα που μπορούν να κάνουν αυτή την ημέρα ξεχωριστή.

1. Βγείτε για ένα καφέ
Φέτος η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει μέσα στην εβδομάδα, και αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για να οργανώσουμε πολλά πράγματα. Όμως, μεταξύ της δουλειάς και των υποχρεώσεων μπορείτε να βγείτε για ένα καφέ με το σύντροφό σας ή τους φίλους σας.

2. Κάντε μια βόλτα με ποδήλατο
Αν μένετε κοντά στη φύση , μια βόλτα με το ποδήλατο είναι μια εξαιρετική ιδέα για χαλάρωση. Αν είστε στην αρχή μιας σχέσης έχετε τη δυνατότητα να περάσετε  ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας και να μοιραστείτε εμπειρίες.
 
3. Κανονίστε φαγητό με φίλους
Αν και για πολλούς αυτή η επιλογή είναι μη αναμενόμενη, είναι μια τέλεια ιδέα για ζευγάρια που δεν είναι πολύ καιρό μαζί ή για ζευγάρια που είναι μαζί μια ζωή. Δεν υπάρχει κανένα άγχος για την οργάνωση του τέλειου ρομαντικού δείπνου για δύο. Μπορείτε να μαγειρέψετε στο σπίτι ή να βγείτε για φαγητό σε ένα εστιατόριο.



4. Κάντε πεζοπορία
Αν και έχει τσουχτερό κρύο έξω, το χιονισμένο τοπίο είναι ειδυλλιακό για να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις με όσους αγαπάτε.

5. Ανακαλύψτε την πόλη σαν τουρίστες
Κάθε πόλη έχει τους δικούς της κρυμμένους θησαυρούς! Υπάρχουν μέρη που θα θέλατε να επισκεφτείτε; Ένα μουσείο που δεν έχετε πάει ποτέ; Μπορείτε επίσης να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο για ένα βράδυ ώστε να νιώσετε ότι έχετε πάει διακοπές.

6. Φτιάξτε ένα γλυκό ή φαγητό 

Το μαγείρεμα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να περάσετε χρόνο με τον αγαπημένο σας και τους φίλους σας. Μπορείτε να φτιάξετε ένα γλυκό ή ένα ωραίο φαγητό.



7. Οργανώστε ένα ταξίδι
Μπορείτε να πάρετε μια μέρα άδεια από τη δουλειά σας και να κάνετε μια εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό με το σύντροφό σας ή τους φίλους σας. Θα περάσετε όμορφα και θα δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις.

Ότι και αν επιλέξετε να κάνετε να περάσετε όμορφα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου